Wil je weten hoe Aikido eruit ziet? Aikikan Luar Biasa Deventer

Aikikan Aikido

Aikido is mooi om te zien, spectaculair en soms lijkt het wel of het gespeeld wordt. Dat de aanvaller lekker meewerkt om het geheel er mooi uit te laten zien. Aikikan Luar Biasa Deventer laat je de technieken op een verantwoorde manier voelen, waardoor je mening snel zal veranderen.

Ik geef trainingen bij Aikikan Luar Biasa Deventer, “Luar Biasa”. Om kennis te maken met aikido kun je contact met mij opnemen en je opgeven voor een proefles of introductiecursus. Tijdens de coaching zal ik een klein stukje aikido gebruiken om je te leren en vooral te laten voelen, je goed te plaatsen, je lichaamshouding te verbeteren en je ademhaling te controleren.

Siavash sensei

 

Aikido is niet in gevecht raken, aikido is wel balans komen, aikido is wel je bewegingen controleren.

Aikido staat voor vrede, het doel is om probleemsituaties te vermijden, ze uit de weg te gaan. Niet door te vluchten maar door intuïtief aan te voelen dat je op dat moment niet op die bepaalde plek moet zijn. Meestal is het probleem op te lossen, maar dat gebeurt niet door de strijd aan te gaan, want zodra er een gevecht is, is er ook altijd een verliezer.