Bedrijfsgegevens; Hondencoach Tonnie Middelburg Schalkhaar

AIKIDOGS Deventer

Hondencoach Tonnie Middelburg

Hondengedragsdeskundige – Training en Coaching voor mens en dier – Uitlaatservice – Hondenpension

Op het internet – www.Aikidogs.com –  info@aikidogs.com

KvK: 68141386
BTW-nr.: NL096688476B01
Bank: NL18KNAB0255834462
Tonnie – 06 483 626 92

Aikidogs in het kort.

Aikidogs is eigendom van  Hondencoach Tonnie Middelburg
Ik werk altijd met respect voor mens en dier. Er zijn veel trainingsmethoden, ik maak gebruik van de methode die het best bij de hond en zijn mens past en werk op basis van beloning. Hoe deze beloning eruit ziet wordt bepaald door de situatie van dat moment.

Bij het coachen begeleid ik mensen in het opbouwen van een vertrouwensband met hun hond. De trainingen zijn gebaseerd op aikido principes; in je eigen kracht staan, controle houden over je ademhaling,  geen weerstand opzoeken door spanning op te roepen, maar deze juist voorkomen.

In de trainingen leer je de basisvaardigheden die je nodig hebt in de dagelijkse omgang met je hond en die je als vervangend gedrag kunt gebruiken. Een simpel voorbeeld: een hond die zit, kan niet tegen iemand opspringen.

De training wordt aangepast naar jouw behoefte, maar vooral naar die van je hond. Ik werk meestal individueel, maar soms in kleine groepjes. De training begint altijd bij jou in huis of in de tuin, de directe woonomgeving of andere locaties.


Voor zowel hondeneigenaar als professional.