Hondencoach Tonnie Middelburg Deventer e.o.

Personal coach Tonnie Middelburg geeft persoonlijke begeleiding in de omgang met je hond, waardoor je hond de juiste mogelijkheden kunt bieden om een gelukkige hond te zijn. Het goed kunnen functioneren in onze samenleving is daarbij erg belangrijk. In de praktijk betekent dit veelal dat niet alleen het gedrag van de hond aangepast moet worden. Het is een proces dat van twee kanten zal moeten komen, maar schrik niet het doet geen pijn. Je leert jouw hond beter kennen door zijn taal te begrijpen en de hond zal zich instinctief aanpassen aan jouw andere kijk op zijn leven.

Rust, ontspanning, spel, actie en interactie. Onze hond heeft het allemaal nodig, maar wel in de juiste dosering. Zodra je de behoeftes van je hond leert kennen en daar een goede balans in kunt vinden zal je hond relaxter door het leven gaan. Je hond zal weten wat hij van zijn (roedel) leider(s) kan verwachten.

Hondencoach Tonnie Middelburgfoto Alex Schokke

Wat kan ik als hondencoach voor jou betekenen?

De mogelijkheden zijn zeer uiteenlopend, maar de doelstellingen zijn duidelijk en haalbaar. Hierbij kun je denken aan:

·    Het verbeteren van het contact met je hond.

·    Je hond “begrijpen” door je bewust te worden  (vooral zonder woorden) wat je allemaal aan je hond vertelt.

·   Leer met eenvoudige lichaamshoudingen een boodschap over te brengen op je hond terwijl je energieneutraal blijft maar je wel een intentie afgeeft.

·    Leren hoe je de met de lijn gebruikt of juist niet hoeft te gebruiken, de invloed dat jouw gevoel hierbij heeft. Doel: duidelijk communiceren.

·    Meditatie helpt je te ontspannen. Mediteren met je hond kan voor opmerkelijke reacties zorgen. Jij stuurt kalmerende signalen en je hond pikt ze op.

Zoals je wel zult begrijpen is coachen maatwerk.

Het kan zijn dat je het liefst in een klein groepje oefent, wellicht vind je het fijner om in de beginfase alle aandacht en begeleiding te krijgen om een goede basis neer te zetten en wil je later alsnog in een groepje gaan werken.

Het is mogelijk dat je met een aantal vrienden of familieleden zelf een groep samenstelt. Het maximale aantal is echter altijd 4 personen en 4 honden. De persoon die de groep inschrijft wordt de contactpersoon en draagt zorgt voor de betaling.

De coaching

  • wekelijks 2 sessies over een periode van 2 maand.
  • duur sessie circa 45 minuten.
  • individueel
  • We beginnen bij je thuis

Wat zijn de kosten voor coaching?

De personal coaching kost € 225,00 

Daarbij heb je het recht op 2 sessies per week en ondersteuning per telefoon of e-mail.   

Restitutie van lesgeld is niet mogelijk.

Bel Aikidogs voor een gratis intakegesprek en kijk of coaching ook iets voor jou is! Kijk ook eens naar onze andere mogelijkheden.

algemene voorwaarden