Hondenpension en dagopvang Aikidogs

Er kunnen voor de dagopvang en vakantieopvang helaas geen nieuwe honden worden aangenomen. 

Hondenpension / dagopvang Aikidogs Deventer – Schalkhaar.

Ben je op zoek naar een liefdevol logeeradres voor je hond? Aikidogs biedt je alle zorg die je kunt wensen.

Wij verzorgen je hond voor een korte of langere periode. Individuele aandacht voor elk dier staat bij ons voorop. Wij wonen in Schalkhaar en hebben in de directe omgeving voldoende wandelmogelijkheden om je hond lekker te laten rennen in een losloopgebied.

Wij ontvangen je hond graag voor de dagopvang, een weekend, lang weekend of voor een langere periode. Voor de vakantieperiodes is het raadzaam om tijdig te reserveren. Dit geldt uiteraard ook voor de feestdagen.

Does

Gun je hond ook een fijne vakantie.

Je hond verblijft tijdens zijn pension bij ons in huis, samen met onze eigen honden. Het is daarom noodzakelijk om vooraf te bepalen of jouw hond in onze roedel past. Leeftijd en geslacht van je hond is voor ons niet belangrijk, we willen echter wel graag weten of een teefje loops kan worden tijdens haar verblijf bij ons. Over het algemeen past de hond zich prima aan en kunnen wij de complete verzorging van je hond overnemen. Natuurlijk stemmen we dit af op de behoefte van je hond en jouw persoonlijke wensen. We willen graag dat je hond gechipt is. We hebben je toestemming nodig voor medische verzorging wanneer dit nodig mocht zijn.

Als de gezondheid het toelaat gaat je hond dagelijks 2 x mee op een grote wandeling. We lopen een ronde van ruim een uur in het buitengebied van Schalkhaar.

Je huisdier is welkom tegen een zeer redelijke all-in prijs van €  17,50 per dag voor een kleine hond tot formaat Cocker Spaniel, grote honden € 20,00 per dag (dit is inclusief vers vlees voeding). Om problemen met de spijsvertering te voorkomen is het belangrijk om bij gebruik van een dieetvoer of anti-allergievoer dit zelf mee te nemen. Dit geldt uiteraard ook voor medicijnen.

algemene voorwaarden hondenopvang