Gedragsadvies en coaching is maatwerk De diensten van Aikidogs

Aikidogs Deventer

hondengedragsadvies en coaching is maatwerk

Door een probleem te zien als een uitdaging waar we samen een goede oplossing voor gaan realiseren, begin je met een positieve energie aan een behandeltraject. Als gedragsdeskundige probeer ik altijd inzicht te krijgen, in hoe een hond tegen bepaalde zaken aankijkt. Waarom doet hij wat hij doet, wanneer laat hij een bepaald gedrag zien, welke prikkels zijn voor hem belangrijk en hoe kijkt de hond naar ons.

Zowel in de coaching als de training ligt de focus op de band tussen baas en hond. Hierbij maak ik onder andere gebruik van de EMRA benadering. Dit betekent dat ik ook de emotionele kant van de hond meeneem in mijn beoordeling en advies en de training daarop aanpas. (meer informatie hierover kun je lezen in het boek “Oog voor honden”). Alleen in een gezonde relatie mag en kun je van een hond verwachten dat hij zich schikt in wat jij als baas van hem wilt en hij je kan vertrouwen. Bij Aikidogs heb je de keuze om voor korte of langere tijd begeleiding te krijgen.

Kijk wat ik je nog meer kan bieden

 Honden Gedragsadvies

Coaching

Training

Kind – Hond training

Hondenpension en Dagopvang

Honey en Teu

Tijdens mijn wandelingen in Deventer en omgeving zie ik dagelijks honden waarvan de uitstraling mij laat zien, dat ze alles behalve gelukkig zijn. Laat probleemgedrag niet te lang doorsudderen en vraag om advies, hoe eerder je ongewenst gedrag aanpakt, hoe beter dat is voor mens en dier. Soms kan het gedragsprobleem snel verholpen worden, maar het kan ook een langduriger traject worden waarin het baasje de nodige tijd moet investeren.

Ken je iemand in je omgeving die wel wat steun en hulp kan gebruiken? Neem dan gerust contact op met Aikidogs.