Hondenuitlaatservice Aikidogs

De uitlaatservice van Aikidogs.

Inwoners van Schalkhaar kunnen een beroep doen op de hondenuitlaatservice van Aikidogs. Uiteraard neem ik ook honden uit Deventer mee, ik beschik echter niet over een auto en kan de hond dus niet ophalen.

Het kan gebeuren dat je onverwachts een afspraak hebt waar je niet onderuit kunt, hetzij werk of privé. Op deze momenten kan een hond best wel lastig zijn. Waar kan ik met de hond naartoe? Meer dan vier uur alleen thuis laten is zeker geen goede optie. De beste keuze in het belang van de hond is het vinden van een goede en betrouwbare uitlaatservice of een logeeradres.

Bij Aikidogs wordt je hond voor een eerlijk tarief goed uitgelaten. Je hond krijgt de mogelijkheid om te rennen, spelen en snuffelen. Kortom, aan zijn behoefte om energie kwijt te raken wordt voldaan. Ik wandel meestal in een roedel van 4-5 honden in het buitengebied van Schalkhaar. De wandelingen duren ongeveer 60 minuten. Het is dus niet nodig je hond uren achtereen alleen thuis te laten.

Voorwaarde om je hond aan te melden voor de uitlaatservice, is dat de hond zich sociaal gedraagt ten opzichte van andere honden en redelijk tot goed aan de lijn kan meelopen.   

De kosten voor het uitlaten van je hond bedragen € 9,00 per wandeling. 

Dagopvang voor je hond is ook mogelijk, de hond maakt dan 2 wandelingen, kosten € 17,50 – 20,00 eventueel inclusief maaltijd.

Algemene voorwaarden uitlaatservice