Hondenuitlaatservice Aikidogs

De Hondenuitlaatservice van Aikidogs.

Inwoners van Schalkhaar en Deventer kunnen een beroep doen op de hondenuitlaatservice van Aikidogs. Ik beschik echter niet over een auto en kan de hond dus niet ophalen.

Uitlaatsevice Aikidogs

Het kan gebeuren dat je onverwachts een afspraak hebt waar je niet onderuit kunt. Waar kun je dan met je hond naartoe? De hond meer dan vier uren achtereenvolgens alleen thuis laten is geen ideale optie. De beste keuze in het belang van de hond is het vinden van een goede en betrouwbare uitlaatservice en/of verblijfadres.

Bij Aikidogs wordt je hond voor een eerlijk tarief goed uitgelaten. Je hond krijgt de mogelijkheid om te rennen, spelen en snuffelen. Kortom, aan zijn behoefte om energie kwijt te raken wordt voldaan. Ik wandel meestal in een roedel van 4-5 honden in het buitengebied van Schalkhaar. De wandelingen duren ongeveer 60 minuten. Voorwaarde om je hond aan te melden voor de uitlaatservice, is dat de hond zich sociaal gedraagt ten opzichte van andere honden en redelijk tot goed aan de lijn kan meelopen.

De kosten voor het uitlaten van je hond bedragen € 10,00 per wandeling. 

Dagopvang voor je hond is ook mogelijk, de hond maakt dan twee wandelingen. De kosten zijn € 17,50 – €20,00 eventueel inclusief maaltijd.

Algemene voorwaarden uitlaatservice