Algemene voorwaarden Gedragsadvies, Coaching en Training (eenvoudig)

Hondencentrum Aikidogs is gevestigd te Schalkhaar.
Postadres: Bakkerskamp 16, 7433 EL Schalkhaar.
Telefoon: 06 48362692

Website: www.aikidogs.com
E-mail: info@aikidogs.com

Aikidogs is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 68141386 En bij de belastingdienst met BTW-nummer NL096688476B01.

Voor alle gesloten en te sluiten overeenkomsten tussen Aikidogs en de klant gelden de onderstaande algemene voorwaarden. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle gedragsadviezen, coaching, trainingen en overige activiteiten van Aikidogs; tenzij anders vermeld is bij de betreffende activiteit of schriftelijk overeengekomen.

Algemene voorwaarden AIKIDOGS (informeel)

Als Aikidogs willen we niet al te formeel zijn met de voorwaarden. De aardige versie staat hier weergegeven, gewoon helder en duidelijk. Wil je liever (ook) de saaie, “juridisch verantwoorde” versie, klik dan hier .

Definities

1.      Jij. Onze (toekomstige) klant.

2.      Wij. Aikidogs

3.      Dienst of activiteit. Dat wat wij voor je doen.

4.      Service. Dat wat wij gratis voor je doen.

5.      Overeenkomst. De afspraak dat wij al onze vakkennis en ervaring in zullen zetten, om jou en je hond(en) zo goed mogelijk van dienst te zijn en dat jij ons daarvoor betaalt wat we hebben afgesproken.

Even legitimeren

Wij zijn Aikiddogs

·         Je kunt ons bellen; Tonnie Middelburg 06 48362692

·         Schrijven; Bakkerskamp 16 – 7433 EL Schalkhaar

·         Bezoeken op; www.aikidogs.com

·         Vrienden worden op Facebook; https://www.facebook.com/Aikidogs/

·         We zijn van maandag t/m zaterdag te bereiken, van 9.30 tot 17.00 uur.
(Maar als het dringend is, kan je ons buiten die tijden ook bellen.)

·         Kamer van Koophandel: 68141386

·         BTW-nummer: NL096688476B01

·         Rekeningnummer: NL18 KNAB 0255834462

Garantie

Wij zullen er alles aan doen om jou en je hond het best mogelijke product te bieden. Je kunt rekenen op de kwaliteit die je van ervaren en gemotiveerde vakmensen mag verwachten. Maar hoe resultaatgericht en betrokken we ook zijn in alles wat we doen, als je met mensen en dieren werkt zijn harde garanties jammer genoeg niet te geven. Uiteindelijk valt en staat het succes met jouw inspanning en de bereidheid om in de relatie met jouw hond te investeren. (en deels “talent”/gevoel).

Wij zullen al het mogelijke in het werk stellen om jou  inzichten en handvatten aan te reiken die je nodig hebt. Deze zal jij uiteindelijk in de praktijk moeten brengen, om het gewenste reulaat te bereiken. Juist ook buiten onze ontmoetingen om. Dit vraagt om de nodige tijd, toewijding, energie, zelfoverwinning en discipline. Hier hoef je niet van te schrikken, in de praktijk valt de uitvoering erg mee.

Afspraken annuleren

Wanneer je een afspraak met ons hebt gemaakt voor een gedragsadvies sessie, coaching of training, dan ontvang je een e-mail met de datum, tijd, locatie en de prijsafspraak. Tevens lees je de verschillende manieren waarop je kunt betalen.

Natuurlijk kan er altijd wat gebeuren, waardoor je niet op onze afspraak aanwezig kunt zijn. Als je uiterlijk 2 dagen van tevoren telefonisch contact met ons opneemt, dan verschuiven we de afspraak gewoon naar een moment waarop het jou beter uitkomt.

Zeg je later af – waardoor wij geen gelegenheid meer hebben, om “jouw” tijd aan een andere klant te besteden – dan delen we samen het verlies en rekenen we in principe de helft van de kosten. (We begrijpen best, dat plotselinge situaties voor overmacht kunnen zorgen. En natuurlijk kunnen redelijke mensen het altijd over redelijke dingen eens worden…!)

Het gebeurt bijna nooit, maar heel soms hebben wij geen andere keuze dan een gemaakte afspraak af te zeggen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat de weersomstandigheden tegen zitten, waardoor het niet verantwoord zou zijn om de geplande activiteit door te laten gaan. Bijvoorbeeld als het te koud is voor je hond, of te warm. Maar er zijn ook andere situaties te bedenken, waardoor we een afspraak met de beste wil van de wereld niet kunnen nakomen. In zo’n geval bellen we je binnen 2 dagen, om op de kortst mogelijke termijn onze afspraak alsnog door te laten gaan.

Omdat omstandigheden nu eenmaal plotseling kunnen veranderen, kunnen wij je in principe tot 2 uur voor de activiteit bellen met slecht nieuws. Maar dan moet er letterlijk en/of figuurlijk echt sprake zijn van noodweer…!

Deelname aan onze groepsactiviteiten

Het spreekt vanzelf, dat elke hond niet alleen vrolijk, maar vooral ook gezond bij Aikidogs vandaan komt. Als je wilt deelnemen aan een groepsactiviteit bij ons, dan kan het dus gebeuren dat we je om een entingsboekje of titratie bewijs vragen.

Het kan gebeuren dat jouw hond zich bij een groepsactiviteit zo gedraagt, dat andere deelnemers daar voortdurend last van hebben. In zo’n situatie kan het zo zijn, dat we je moeten vragen om de activiteit te verlaten. Maar dan moet je hond het echt wel bont maken, hoor…! En in zo’n geval kunnen we altijd achteraf samen bekijken hoe we het gedrag van je hond kunnen oplossen.

Als je een Coaching abonnement bij ons hebt en je mist lessen – omdat je met vakantie bent of ziek of omdat je hond niet lekker is of loops – dan kunnen we je jammer genoeg geen geld teruggeven.
Maar als je het idee hebt dat de situatie niet snel zal veranderen, dan kan je bij ons natuurlijk op elk moment je abonnement opzeggen. En kan je de draad ook op elk moment weer oppikken.

Zodra je een abonnement bij ons neemt, dan ga je dit aan voor minimaal 3 maanden.
Hierna kan je gewoon per maand doorgaan en is er geen opzegtermijn.

Voor sommige groepsactiviteiten kunnen wij een minimaal aantal deelnemers nodig hebben, om er voor iedereen een succes van te kunnen maken. Bij onvoldoende aanmeldingen kunnen wij besluiten om een activiteit te annuleren. Als je al betaald hebt, dan doen wij er natuurlijk alles aan om je deelnamegeld zo snel mogelijk naar je terug te storten!

Aansprakelijkheid

Net als in andere situaties ben jij als eigenaar natuurlijk altijd verantwoordelijk voor je eigen hond.
Dus ook voor de eventuele schade die hij of zij veroorzaakt. Vandaar dat we je sowieso aanraden om een WA-verzekering af te sluiten; ook als je niets met ons te maken hebt. (En geef het altijd aan bij je verzekeraar, als je meer dan één hond hebt!)

Betaling

Wat onze producten kosten en hoe je bij ons kan betalen vind je elders op deze site, bij kosten & betaling.

Wij beschouwen het als een blijk van jouw waardering, als je het bedrag dat je ons verschuldigd bent binnen 10 werkdagen naar ons overmaakt. (Aikidogs is nog maar een klein bedrijf, met een bescheiden financiële buffer.)

Overig

Tijdens alle activiteiten kunnen er door een medewerker foto’s of video’s gemaakt worden. Deze opnamen worden door ons (uitsluitend & alleen) gebruikt voor onze website, lesmateriaal of de promotie van Aikidogs.

Als je een gedragsadvies bij ons doet, dan bellen we je vooraf om je toestemming te vragen.
Doe je mee met een groepsactiviteit en heb je bezwaar tegen dergelijke opnamen, stuur ons van tevoren dan even een mailtje. Dan houden we er rekening mee!

Wil je (stukken uit) onze blogs gebruiken? Dan is dat geen enkel probleem, je mag alle tekst gebruiken die nuttig voor jou kan zijn, als je Aikidogs als bron vermeldt zou dat fijn zijn.